Sociedad Española de Psiquiatría y Psicoterapia del Niño y del Adolescente

Teléfono: 640 831 951sepypna@sepypna.com
Domicilio social: C/ Sta. Isabel, 51 - 28012 Madrid
Aula formación: C/ Montesa, 35 - 28006 Madrid

2012-01-21 Barcelona coloquio Feldman SEP

   

PRESENTACIÓ i COL·LOQUI DEL LLIBRE

DUBTE, CONVICCIÓ I EL PROCÉS ANALÍTIC

Doubt, conviction and the analytic process

21 de GENER de 2012

10 a 13h

PALAU ROBERT

Passeig de Gràcia 107, 08008 Barcelona

La Societat Espanyola de Psicoanàlisi i l’Institut de Psicoanàlisi de Barcelona us conviden a dialogar  amb el Dr. Michael Feldman (Societat Britànica de Psicoanàlisi) amb motiu de la presentació de la versió catalana del seu llibre DUBTE, CONVICCIÓ I EL PROCÉS ANALÍTIC.

Per la seva obra i pel seu magisteri en diferents institucions psicoanalítiques d’Europa i dels Estats Units, i en particular a la SEP i a l’IPB, el Dr. Feldman s’acredita com un dels psicoanalistes més preclars d’avui que ens acosta, en les seves il·lustracions clíniques, a la visió diàfana de la interacció transferència – contratransferència que va des de l’inconscient del pacient al del propi analista.

En el seu continuat afectar-se pel dir i el fer de l’analitzat a la sessió i pel continuat ressò que l’analista detecta en la seva escolta, la descripció del que té lloc al consultori és una oferta a cel obert del que passa a l’escenari de la sessió i a l’espai intern de pacient i analista.

En aquesta trobada al Palau Robert de Barcelona, el Dr. Feldman glossarà el tema del darrer capítol del llibre El problema de la convicció a la sessió. Us convidem a llegir-lo prèviament per tal de facilitar el col·loqui posterior, que és l’incentiu principal d’aquesta reunió. Els inscrits a l’acte rebran aquest capítol via correu electrònic o en paper.

El mateix dia de l’acte, els assistents també podran comprar el llibre en català a un preu especial de 20€.

Us adjuntem el programa.

Comissió organitzadora

Inscripció a l’acte

Societat Espanyola de Psicoanàlisi
Alacant, 27 ent. C
08022 Barcelona
tel/fax: 93 212 58 39
www.sep-psicoanalisi.org


Subir